MEGÚJULTUNK! SONGBOOK.HU LETT A ZENESZÖVEG.HU-BÓL

megjelenés:
2018-02-01 10:44:43

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 929


A megújult felület, a Songbook.hu

https://songbook.hu/ 


Megújult a felületünk és számos új funkcióval is várunk benneteket!


Moodlyrix és hangulatjelek

Az oldal üzemeltetői izgatottan jelentették be, hogy egyedülálló módon elsőként ők indították el az úgynevezett Moodlyrix funkciót. A Moodlyrix hangulatkártyákat rejt, amelyeket ismerőseinkkel megosztva dalszöveg-részletekkel fejezhetjük ki pillanatnyi érzéseinket, gondolatainkat.

Itt érhető el:

https://songbook.hu/moodlyrix/list/szerelmes

 

Mindez összefügg a hangulatjelekkel, amelyek szintén újdonságnak számítanak az oldalon. Ezekre kattintva amellett, hogy a Moodlyrix alkalmazásához kapunk inspirációt, tematikus dalszöveg-listákat láthatunk, hangulatunknak megfelelően, így például a szerelmes, a szomorú vagy épp a haragos.


 

Dizájn

Régóta vágyott változtatás, hogy az oldal teljesen felfrissült a külcsíny szempontjából: fiatalos dizájnnal, felhasználóbarát felülettel igazodik napjaink felgyorsult és digitalizált világának igényeihez.


 

Új funkciók és tartalmak

A felület tartalmilag is gazdagabbá vált, így például izgalmas új funkciók kerültek kialakításra.

 

Rendezvények

Az első nemzetközi dalszerző tábor (Songbook Songwriting Camp 2017, Tállya), valamint egyéb sikeres rendezvények (Dallamos Villamos) és kiadványok (kottakönyvek és lemezek), digitális tartalomterjesztés és gondozás – csupán néhány azok közül, amelyekkel a Songbook.hu meghatározó részt vállal a magyar zenei élet támogatásából.

 

A Songbook Songwriting Camp 2018 szintén nemzetközi részvétellel valósul meg, október 24 és 27 között. Itt lehet jelentkezni:http://songwritingcamp.hu/


 

 

 

 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i