ÜDVÖZLÜNK A SONGBOOK.HU FELÜLETÉN!

megjelenés:
2018-02-19 16:47:27

napi megtekintések: 3

megtekintések száma: 3096

Üdvözlünk a Songbook.hu felületén, s bízunk abban, hogy mind tartalmilag, mind pedig külcsíny szempontjából elnyeri majd a tetszéseteket!

Régóta vártunk már arra, hogy átadhassuk nektek ezt a felületet, s reméljük, hogy sokat böngészitek majd!

Várjuk visszajelzéseiteket, hiszen azért dolgozunk, hogy olyanná tegyük az oldalt, amely minden szempontból megfelel az igényeiteknek!
Akár tartalmilag, akár dizájn szempontjából van véleményetek, várjuk szeretettel. Azon vagyunk, hogy napról-napra használhatóbb felületet és naprakész dalszövegeket kaphassatok.

VANNAK ÚJ FUNKCIÓINK IS, ilyen például a MOODLYRIX, amely dalszöveg-idézeteket rejt, melyeket hangulatkártyák formájában küldhetsz tovább.


A FUNKCIÓÉRT KATTINTS IDE!


Ehhez nem kell mást tenned, mint az oldal bal felső sarkában a kis hangulatjelekre kattintani és máris megjelenik és elküldhetővé válik például a Margaret Island hangulatkártya, de emellett számos egyéb, a lelkiállapotodnak megfelelő dalszövegből és kártyából válogathatsz, várjuk ezzel kapcsolatos javaslataidat is!


KELLEMES BÖNGÉSZÉST KÍVÁNUNK!



Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i