FONOGRAM 2018 - MEGVANNAK A JELÖLTEK!

megjelenés:
2018-02-21 10:29:32

napi megtekintések: 9

megtekintések száma: 3694

A 2018-as Fonogram díj idén tavasszal kerül kiosztásra, s ezúttal egy olyan jelölt is szerepel az esélyesek között, akit a Zeneszöveg.hu több esetben is a jövő reménységei közé sorolt.


2016-ban egyedüli magyarként Marcel képviselte hazánkat a lengyelországi jogvédő által szervezett Songwriting Camp-en, 2017-ben részt vett a Songbook Songwriting Camp-en, amely az első magyarországi, nemzetközi dalszerző tábor volt, s amely szintén a Zeneszöveg.hu közreműködésével került megrendezésre és itt írtunk róla részletesebben.

(Jelentkezés a 2018-as táborra itt.)

Marcel idén több rangos díjra is esélyes. Egyrészt "berobbanó" kategóriában lehet rá voksolni a Playboy Man of the Year 2018-on, ide kattintva. A szavazat minden nap leadható.

A hír a napokban vált nyilvánossá azzal kapcsolatban, hogy a mindössze 18 éves, szemtelenül fiatal és tehetséges producer, dalszerző, előadó idén a Fonogram "év felfedezettje" kategória legjobb öt jelöltje között is szerepel. Hamarosan kiderül, hogy ki kapja ezt a díjat - természetesen beszámolunk majd róla.

További jelöltek itt olvashatóak.

ZÄVODI a közelmúltban jött ki legújabb és eddigi lemgmerészebb dalával és klipjével, melynek szövege itt olvasható.


Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i