ÁTADTÁK A FONOGRAM - MAGYAR ZENEI DÍJAKAT

megjelenés:
2018-03-08 12:59:15

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 3293

Idén is az egykori Budai Ifjúsági Park hagyományait őrző Várkert Bazár adott otthont az év legjobb könnyűzenei teljesítményeit díjazó Fonogram - Magyar Zenei Díj gálaestnek. A műsort élőben közvetítette az ATV.


IDE KATTINTVA ELÉRHETŐ AZ ÖSSZES KATEGÓRIA NYERTESE!


Exkluzív színpadi produkciók

 

A közel 2 órás show-t Newik és Rácz Gergő közös produkciója nyitotta a Dirty Led Light Crew vizuális élményével kiegészítve. A szakmai kategóriák nyertesei sorban vették át a Fonogram - Magyar Zenei Díjakat, eközben Király Viktor egy különleges hangszerelésben adta elő "Budapest Girl" című aktuális slágerét. Színpadra lépett az év felfedezettje kategória nyertese, a Soulwave, valamint az év hazai modern pop-rock albuma vagy hangfelvétele kategóriában győzedelmeskedő Heincz Gábor 'Biga'. Az életműdíjak (Omega zenekar, Abella Miklós) átadását követően az Asphalt Horsemen zenekar zárta a 2018-as gálaestet.

 

Nyertesek

 

12 hazai és 6 külföldi kategóriában a zenei újságírókból, rádiósokból, zenészekből, producerekből és további szakemberekből álló zsűri szavazatai alapján két fordulóban dőlt el, hogy a zenei szakma mely hangfelvételeket tartotta az elmúlt év legkiemelkedőbb zenei alkotásainak. A 18 kategória győztesei megtalálhatók a www.fonogram.hu oldalon is.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i