BUDAPEST DALA 2018

megjelenés:
2018-05-16 10:12:24

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 1437

Radics GigiBudapest Szerelem című szerzeményét választották Budapest dalának, a különdíjat a Závodi+Berkes-féle Óriáskerék, a közönségdíjat pedig BenjiBárhol járok című száma kapta.


NÁLUNK AZ ÖSSZES DAL SZÖVEGÉT MEGTALÁLOD,  KATT!




A NYERTES DAL SZÖVEGE, RADICS GIGITŐL IDE KATTINTVA!





A KÜLÖNDÍJAS ZÁVODI + BERKES DAL SZÖVEGÉT ITT OLVASHATJÁTOK EL. 






BENJI DALA KÖZÖNSÉGDÍJAS LETT, A BÁRHOL SZÖVEGÉT ITT MEGTALÁLJÁTOK!





A dalok már meghallgatható az iTunes-on és a Spotify-on, valamint az összes digitális áruházban és stream szolgáltatónál is.


SPOTIFY-ON A BUDAPEST DAL 2018 ALBUM, ITT HALLGATHATÓ!


Fővárosi Önkormányzat által Budapest Dal 2018 néven meghirdetett pályázatára összesen 116-an neveztek, az előzsűri közülük hatot választott ki, tíz előadót pedig a szervezők kértek fel a részvételre.

A felkérést a Honeybeast, Berkes Olivér és Závodi Marcell, Király Viktor, Radics Gigi, a Compact Disco, Caramel, az Anna & the Barbies, Zséda, Keresztes Ildikó és Frenreisz Károly fogadta el, az előzsűri döntése alapján Benji, a Maverix feat. Veréb Tomi, a Nági & Ya Ou, a ShowCrew, Pajor Tamás és az Amen, valamint Tóth Péter került a döntőbe.

Az előadók a Thália Színházban mutatták be dalaikat a közönség előtt. A győztesek egy-egy millió forintot nyertek, az abszolút nyertes pedig egy éven át viselheti a Budapest Dal címet.


Forrás: MTI



Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i