Egy Másik Zenekar

megjelenés:
2012-06-29 11:44:55

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1017















Játssz velünk és nyerd meg Te az egyik Egy Másik Koncertbérletet vagy egy kis szerencsével legyél boldog tulajdonosa egy NIKON Coolpix L23-as fényképezőgépnek! Lájkold az együttes Facebook profilját és oszd meg a kilppremier bejegyzésünket Facebookunk-on és máris esélyes vagy! Sorsolás: 2012.07.05


Az Egy Másik Zenekar fiatal rock formáció 2009 óta zenél együtt és öles léptekkel halad a világot jelentő deszkák felé. Az együttes lelkes, fiatal és nem utolsó sorban roppant tehetséges tagjai az elmúlt három évben szorgosan dolgoztak azon, hogy szeretett zenekarukat és saját zenéjüket minél többen megismerjék. Kitartó és összpontosított munkájukat siker koronázta, hiszen tehetségükre olyan neves zenész figyelt fel, mint Jamie Winchester. Azóta megkezdődött a közös munka és már kész is az első műremek, a „Jó Reggelt, Élet!” című dal.

 

KLIPPREMIER! Kövessetek minket figyelemmel itt és Facebookunkon,  mert 2012.06.20-án Nálunk hallhatjátok először a slágergyanús dalt és nyerhettek akár egy Nikon fényképezőgépet is!

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i