A BELMONDO (REMIX)VERSENYT CSINÁLT A PIÁLÁSBÓL

megjelenés:
2018-07-09 11:32:19

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 835

A Belmondo legújabb lemezének címadó dalából, név szerint 'Pár Piálás'-ból úgy gondoltuk lehetne készíteni egy ütős nyári remixet a rádiókra való tekintettel, illetve azért, hogy minél jobban megfeleljen a 2018-as hangzásbéli trendeknek.


BELMONDO DALSZÖVEGEK IDE KATTINTVA ÉRHETŐEK EL.

 

"Gondolkoztunk rajta, kit is kérhetnénk meg erre, de ahelyett, hogy választottunk volna egy konkrét személyt, inkább úgy döntöttünk, csinálunk az egészből egy szabad versenyt, amit meg is rendeztünk a friendlyhouse.hu, az 1GSchool, a MusicFashion és a Novation támogatásával. Nagy örömünkre rengeteg beérkezett pályamű közül válogathattunk, ennek ellenére az első helyezett gyakorlatilag a válogatás első pillanatban egyértelmű volt számunkra, hiszen mi mindig az igényességet és a játékosságot keressük a zenében. A Pár Piálás nyári sláger mix abszolút győztese tehát nem más, mint Tajti Tibold (Dropamin)m aki az elismerés mellett a friendlyhouse.hu jóvoltából egy Novation Bass Station II basszusszintetizátorral is gazdagabb lett, aminek reméljük hasznát tudja venni későbbi munkáiban, illetve közös projektjeinkben." - mondta el Czutor Zoltán.


A DAL SZÖVEGE ITT!


HALLGASSÁTOK MEG ELŐSZÖR AZ EREDETI DALT: 

A három győztes művei:

 

Abszolút győztes

Belmondo - Pár Piálás (Dropamin Remix) 


 


Leginnovatívabb Mix:

Belmondo - Pár Piálás (Yornkék Remix)


Közönségdíjas:

Belmondo - Pár Piálás (NoiseWeather Remix)

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i