Zeneszöveg-dalszöveg- lyrics-2012-magyar-dal-napja-a38-zeneszöveg.hu-ahol a dalszövegek laknak

Most jön az igazi!

megjelenés:
2012-08-22 08:53:27

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1003


Erre a hétre ismét világvárossá változott a Hajógyári sziget és megnyitotta 20. jubileumi kapuit a Sziget fesztivál. A neves külföldi fellépők mellett az Ákos  turné, óriáskerék és non-stop közvetítés is helyet kapott a kultikus fesztiválon. Azonban azt gondoljuk, talán mégis a -2. nap fogja korosztálytól függetlenül feledhetetlenné tenni az idei Szigetet. A hivatalos Magyar Dal Napja  előfutáraként megrendezett „Magyar Dal Napja a Szigeten” koncertsorozat feledhetetlen sikerrel zárult. A műsorban mindenki megtalálhatta az ínyére való zenét és így az egész család, - apukák és anyukák, tinik és kevésbé tinik- az egész napot önfeledt szórakozással tölthették együtt; kifejezetten a magyar zene jegyében.

Ha nem tudtál ott lenni vagy szívesen folytatnád a bulit, jó hírünk van: ez még csak a bemelegítés volt! Idén szeptemberben is, az elmúlt éveknek megfelelően lesz önálló Magyar Dal Napja 2012.09.09-én, sőt a Dallamos Villamos már 09.02-án és 09.08-án is közlekedni fog a 4-es villamos vonalán. Országszerte rendezvények színesítik majd ezt a kezdeményezést, sőt idén a Zeneszöveg.hu is külön helyszínnel jelentkezik! Fergeteges bulira várunk mindenkit szeretettel egész nap az A38 állóhajóra, ahol a nap folyamán többek között fellép az Emergenza díjas Jogi aktus és Egy Másik Zenekar  együttes, a HaSzüNa , Presszó Tangó Libidó , Colombre Band, Villon Trió , Wastaps , Émi, Bogi, Barbee , a Kistehén  és az Anti Fitness Club  is.



Kövessetek minket figyelemmel, folyamatosan beszámolunk a friss részletekről.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i