BELMONDO - VÁRLAK A KOCSINÁL - ÚJ KLIP! KATT!

megjelenés:
2018-10-01 15:48:17

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1110


BELMONDO DALSZÖVEGEK IDE KATTINTVA!A VÁRLAK A KOCSINÁL SZÖVEGE ITT ÉRHETŐ EL.


2017 decemberében jelent meg a Pár piálás című Belmondo album, amelynek anyagához korábban már 4 videoklipet is készített a zenekar.

Az első még 2017 tavaszán, még bőven az album megjelenése előtt, a ’Csak bámulok’ című dalhoz, majd ezt követően a ’Mindig igazad van’-hoz (Lócival – Lóci játszik - kooperációban) még 2017 októberében. Az ezután készült két klip már a lemez megjelenését követően került bemutatásra: ’Pár piálás’, és ’Mindennél van még jobb’. 

A zenekar nem is tervezett már több képanyagot a 10 számos lemezhez, de az album záródala – a zenekar számára is váratlanul - elkezdett önálló életet élni és egyre több helyen kérték a Belmondót, hogy játssza koncerten is az alaprepertoárban egyébként nem szereplő számot.

Miután néhány rádió is felkapta a dalt, így világossá vált, hogy a Várlak a kocsinál megérdemli a mozgóképet, így korábbi klipjeik produkciós cégével, az Ocean Productions-zel forgattak egy új klipet - ezúttal az ötödiket - a 2017-es Belmondo albumhoz.

Ki ne ismerné azt a dalszövegben megénekelt és a klipben is ábrázolt helyzetet, amikor az igyekezettől, a türelmetlenségtől elcsigázottan a párunkat várjuk az autónál? A párunk természetesen nagyon sokára, vagy – a klip esetében – soha nem készül el, de ha végre meg is jelenik, egy örökkévalóságnak tűnik a várakozás. Valószínűleg ennek a sokak számára ismerős élethelyzetnek köszönhetjük az amúgy nem húzódalnak szánt zeneszám meglepő kedveltségét.

 


Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i