Ismét Fülesbagoly Tehetségkutató SPECIAL

megjelenés:
2019-04-04 13:52:38

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1092

Újra megrendezik Budapesten Magyarország egyik legnépszerűbb könnyűzenei versenyét, ezúttal Fülesbagoly Tehetségkutató Special néven.

A Kobuci Kertben június 9-én megrendezett döntőn a zeneipar számtalan területéről jelen lesznek szakemberek, hogy párbeszéd, együttműködés indulhasson köztük és a zenészek közt.
Ahogy korábban, most is olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb.

A tehetségkutató ezúttal kiegészül egy úgynevezett networking szolgáltatással: a Kobuci Kertbe a könnyűzenei élet számtalan szereplője kitelepül, például a menedzserképzésben élen járó Zeneipari Hivatal, a Szent György Médiaiskola, ahol a legmagasabb szinten zajlik az animációs és hangmérnöki képzés, vagy az online zenei terjesztéssel foglalkozó WMMD.

A Fülesbagoly Tehetségkutató partnerei a döntőben tapasztaltak alapján klipkészítést, menedzseri munkát, különböző zenei képzést és szolgáltatást ajánlanak fel a zenekaroknak ingyenesen. Emellett rengeteg, hagyományos nyereményt zsebelhetnek be a zenekarok: fesztiválfellépéseket, rádiós jelenlétet, stúdiózást, klipjátszást a Music Channel zenetévén, 5 millió forint értékű sajtómegjelenést, grafikai tervezést és egy koncertet jövőre a Kobuciban.

A nyertes részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint.
A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót és lesz közönségszavazás nyertese is, ők mind értékes Audio-Technica nyereményekkel gazdagodnak.

Jelentkezési határidő: 2019. május 21. éjfél.
A nevezési díj 7.000 Ft.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében jött létre, a Hangfoglaló Program támogatásával. 

További információ a versenyről és a jelentkezés feltételeiről a Fülesbagoly Special blogon és a facebookon.

*Kedvcsináló*Kattints, és olvass a legutóbb lezajlott Fülesbagoly Tehetségkutató döntőjéről, a nyertesekről, nyereményekről!






Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i