cirque-du-quimby-budapest-park-songbook

Cirque du Quimby

megjelenés:
2019-04-29 14:06:42

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1091


A Quimby egy nagyszabású cirkuszi produkcióval, a Cirque du Quimby névre keresztelt bulival készül május 31-énBudapest Parkban a Freak Fusion Cabaret társaságában.

A cirkusz kiszámíthatatlansága remekül rímel a Quimby folyton változó, örvénylő zenei áradatára. Mindez a dallistán is meglátszik majd, amiben az oroszlán üvöltés ereje keveredik egy kötéltáncos lebegő ügyességével. Mindezt pedig tovább fokozza a Freak Fusion Cabaret underground társulatának játéka.

A Quimby és a Freak Fusion Cabaret évekkel ezelőtt már dolgozott együtt az Ajjajjaj klipjében, tavaly pedig színpadra álmodták a Dürer Kert 10. születésnapjára a Cirque du Quimbyt, most azonban teljes társulattal, egy még nagyobb játszótéren gondoskodnak arról, hogy mindenkinek tátva maradjon a szája.

A koncerten fellépő vendég a Warbly Jets.

Ha kedved támad énekelni, ne cirkuszolj :) inkább fakadj dalra a Quimbyvel!
Kövess minket Facebookon és Instagramon, hamarosan mindkét felületen játékot hirdetünk, melyeken jegyeket nyerhetsz a koncertre!

Jegyeket az eseményre ITT vásárolhatsz!

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i