Három zenekar - közös jubileumi koncert a EFOTT-on

megjelenés:
2019-05-04 15:17:09

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 1063

Tankcsapda idén 30, a Halott Pénz és a Road pedig 15 éves évfordulót ünnepel. 

A jubiláló zenekarok különleges koncertélményekkel készülnek a 2019-es EFOTT-ra július 9-15. között, mindenki a saját stílusában és ötleteivel igyekszik összefoglalni az elmúlt éveket.

 

Alapos áttekintést fogunk kapni a Tankcsapda három évtizedéből, sok ismert dal mellett egy-két kevésbé kézenfekvővel is készül a zenekar.

Az EFOTT jó hangulatú, szuper egyhetes rendezvény, tele fiatal, mosolygós arcokkal, akikkel mindig szívesen maradunk bulizni a koncert után - nyilatkozott a fesztiválról a Halott Pénz.

 

Molnár Máté, a Road zenekar frontembere büszke arra, hogy az elmúlt évek alatt igazi legendákkal is zenélhetett az EFOTT-on, de a fesztivált magánemberként is színvonalasnak tartja: véleménye szerint a vízpart mellett a fesztivál sokszínűsége, hangulata is erősen vonzza a nagyérdeműt.

 

A fesztivál fellépőinek beosztása már szinte teljes az EFOTT honlapján, ahol a nemzetközi nevek Rita Ora, Gianluca Vacchi, Borgore és Tujamo mellett a Brooklyn Bounce-szal egészültek ki, de a szervezők elmondása szerint, ezzel közel sincs vége a meglepetéseknek.

EFOTT, csak szabadon...

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i