EGO Project lemezbemutató koncert

megjelenés:
2012-09-24 12:06:09

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1116


Az EGO Project zenekart senkinek nem kell bemutatni, hiszen aki egy kicsit is jártas a rockzenében biztosan ismeri őket. Azok, akik esetleg még nem találkoztak velük, most itt a lehető legjobb alakalom! 2012.10.06-án a Crazy Mamában kerül megrendezésre az áprilisban megjelent legújabb nagylemez bemutatója. Igazán ütős bulinak ígérkezik, hiszen a Puszta ököllel című nagylemez összes dala új színpadképpel, új háttérrel szólal meg a nagyszabású koncerten, ahol olyan nagyszerű zenekarok rúgják ki még a ház oldalát, mint a Noa Rock és az Iron Inside.

"Aktív próbákkal telik a készülődés a lemezbemutatónkra, és még ebben a stádiumban is jönnek új ötletek a dalokhoz! Aztán persze a feszült gyakorlás legtöbbször eget verő röhögésbe fullad, de nálunk ez megszokott, ugyanezt láthatjátok tőlünk a bulikon is…”.

Lesz minden, ami szem-szájnak ingere: Vodka akció, EGO relikviák kedvezményesen, DEDIKÁLÁS, minden belépő mellé ajándék! Ezt Te se hagyd ki!

Csatlakozz Te is az eseményhez!

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i