fabian-juli-alapitvany-palyazat-songbook

Fábián Juli Emlékalapítvány

megjelenés:
2019-06-06 14:15:55

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1018


A Fábián Juli Emlékalapítvány nemes célja - azon túl, hogy a fiatalon elhunyt művésznő emlékét ápolja – az, hogy olyan zenészeket támogasson, akik hosszan tartó betegség miatt nem tudnak alkotni, fellépni, megélhetésük bizonytalanná válik.

 


Az Alapítvány első pályázatára elsősorban a könnyűzene és a jazz műfajában alkotó, egészségügyi- és/vagy szociális okokból vészhelyzetbe, válságba került művészek, oktatók, zeneszerzők, zenei szakemberek jelentkezését várják.A beérkező kérelmeket az Alapítvány mellett működő Tanácsadó Testület bírálja el a határidőt követő 30 napon belül.


A személyes adatokat (név, postacím, email cím, telefonszám) és a kérelem rövid indoklását, valamint a szükségesnek tartott támogatási összeget megjelölő pályázatot a palyazat@fabianjuli.hu email címre kell beküldeni, 2019. június 30-ig.

Az Alapítvánnyal és a pályázattal kapcsolatos részletek a www.fabianjuli.hu honlapon olvashatók, valamint információkérés, kapcsolattartás az info@fabianjuli.hu email címen keresztül lehetséges.
Juli Zoohackerrel közös dalszövegei IDE kattintva érhetők el.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i