volt-fesztival-2019-songbook

Idén is nagy sikerrel zárult a VOLT Fesztivál

megjelenés:
2019-07-01 15:50:53

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 905



Négy napra teljesen megtelt Sopron és környéke, sikerrel debütált az új helyszínen megrendezett 27. Telekom VOLT Fesztivál. Idén összesen 143.000 látogató volt kíváncsi a fesztivál 4 napjának gazdag programkínálatára.

A legnagyobb érdeklődés az első napon fellépő rock bandákat kísérte. A külföldi nagy nevű fellépők (Slash, Black Eyed Peas, Parov Stelar stb.) mellett tízezrek voltak kíváncsiak a Halott Pénz 15 éves, jubileumi showjára, amelyből az év végére film is készül.

A VOLT minden évben fontosnak tartja, hogy a vendégei figyelmét egy-egy kiválasztott ügyre irányítsa. Az idei két fő téma egyrészt a Média Unió kampányához kapcsolódva a tanárok megbecsülése, másrészt pedig a 30 éve Sopronpusztán megrendezett Páneurópai Piknik volt.

A fesztivál már családi eseménynek számít, Sopronból ezernél is többen érkeztek biciklivel és sokan hozták magukkal a gyerekeiket is.

Az idei Telekom VOLT Fesztiválon jelen volt a Láthatatlan Kiállítás is, valamint Krasznai János fotóművész mozgó műtermében fekete-fehérben örökítette meg az ezerarcú fesztiválozókat. A helyszíni véradó állomáson pedig minden eddiginél többen adtak vért és ismét országos rekord született.

2020-ban július 1-4-ig várja majd a VOLT fesztiválozni vágyó vendégeit.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i