Fülesbagoly 2020 DEBRECEN

megjelenés:
2020-03-19 19:13:14

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 839


A debreceni Fülesbagoly Tehetségkutatóra – mint ahogyan a másik két helyszínen megszervezett versenyre is - Magyarországról, illetve magyar lakta határon túli településekről jelentkezhetnek hangszeres előadók, együttesek a könnyűzenén belül bármilyen stílusban, legyen az pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb


A beküldött hangfelvételek alapján megtörténik az előzsűrizés, majd mindhárom döntőbe a legjobb tíz produkciót hívják be a szervezők.

 

A debreceni tehetségkutatón rengeteg nyereményt zsebelhetnek be a döntősök, összesen 6 fesztiválfellépést oszt ki a zsűri, előzenekarozást lehet nyerni a FISH! előtt. A nyertes 5 millió forint értékű sajtókampányt nyer, élő zenélést a Music Channel Popcity műsorába, részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3 millió forint.

Emellett még számos nyereménnyel gazdagodhatnak a zenekarok, például kiemelt megjelenés a Zeneszöveg.hu-tól. A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót is.

 

A tehetségkutató döntőjét eredetileg május 3-án tartották volna, de a koronavírus miatt átkerült szeptember 6-ra. A helyszín továbbra is a Nagyerdei Víztorony kerthelyisége.

A változástól függetlenül a tehetségkutatóra április 15-ig lehet jelentkezni a  fulesbagolyalapitvany.hu/tehetsegkutato   oldalon.


A Fülesbagoly Tehetségkutatót az Öröm a Zene rendszerében jött létre, a Hangfoglaló Program támogatásával, Debrecen Önkormányzat partnerségében.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i