Zeneszöveg-dalszöveg-akciók-kedvezmények-dedikált-zenekari-termékek-2012-zenekpon.hu-ha-neked-csak-a-zene-kell

Zenekupon.hu

megjelenés:
2012-11-05 09:36:57

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 962


Örömmel szeretnénk Nektek bemutatni a Zeneszöveg.hu társoldalát a Zenekupon.hu oldal t, ahol  minden zenekedvelő megtalálja mi szem-szájnak  ingere méghozzá mindig valami extrával.
A Zenekupon.hu oldalon, időről-időre a zenéhez, előadókhoz, zenekarokhoz, koncertekhez, hangszerekhez köthető termékek, szolgáltatások jelennek meg. A kuponos oldalak jellegéből adódóan ezek a kuponok korlátozott darabszámban, és/vagy korlátozott ideig elérhetőek. Az akciók eredeti "bolti" árnál kedvezőbb áron biztosítják az adott termék, vagy szolgáltatás megvásárlásának lehetőségét. A hetente frissülő ajánlatok között olyan dedikált, limitált zenei termékekkel találkozhattok, mint Copy Con CD +koncertjegy vagy a dedikált Subscribe DVD.

Senki sem szereti a hosszadalmas regisztrációs procedúrát, úgyhogy jó hírünk van: ha már regisztráltál a Zeneszöveg.hu oldalra felhasználóneved és jelszavad a Zenekupon.hu oldalon is érvényes!

Ha tetszik az oldal és nem szeretnél állandóan a bankkártyás fizetéssel bajlódni, akkor feltölthető Zeneszöveg kredit egyenleged segítségével akár egy gombnyomással is megveheted az akciós terméket.
Bővebb infóért katt ide!

Érdekel egy jó ajánlat, de még körbe kérdezed a barátaidat is? Használd az Érdekel gombot, nehogy elfogyjon közben az olcsóbb koncertjegy!
 Bővebb információt itt találsz!

Ha nincs ajándékötleted barátod közelgő szülinapjára, szívesen járnál koncertre kedvezményes jegyáron vagy elhivatott gyűjtője vagy a zenekari relikviáknak, akkor ez az oldal Neked szól!

Kedvelj minket a Facebookon is, nehogy lemaradj a közelgő akciókról!

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i