GRILLEZZ!

megjelenés:
2020-05-21 18:54:34

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1091




Az Animal Cannibals egy új, vidám, nyári dallal ajándékozott meg minket. A családi-baráti grillezésről és kerti főzőcskézésről íródott nóta rímekkel teli tál és telitalálat.

A fiúk így nyilatkoztak a dal születéséről:

Qka MC: Jelenleg még úgy tűnik, hogy augusztus 15-ig semmilyen koncertet nem tudunk tartani. Mi továbbra is igyekszünk betartani a szabályokat. Én imádok grillezni, Ricsi pedig a bogrács nagymestere. Szerencsére kertes házban lakunk, így a ránk szabadult rengeteg szabadidőben bőven van időnk tökéletesre fejleszteni a szakács tudományunkat.
 

Ricsipí: Én már a panelban leélt 35 évem alatt is sokszor grilleztem az erkélyen, természetesen, elektromos grill sütővel. Régen többször kirándultunk, és az erre kijelölt helyeken húst sütöttünk és bográcsoztunk. A szabadban készült ételek nem csak kiváló lakomát jelentenek számunkra, hanem felejthetetlen családi élménnyel is gazdagodunk minden alkalommal. Ezek az érzések ihlették legújabb dalunkat.

A dalszöveget ITT találod nálunk!

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i