fulesbagoly-2020-analog-songbook

Költözik a budapesti Fülesbagoly Tehetségkutató

megjelenés:
2020-05-25 15:55:39

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1178



A koronavírusos korlátozások miatt új helyszínen és időpontban lesz megrendezve a Fülesbagoly Tehetségkutató budapesti döntője. Eredetileg a Kobuci Kertben lett volna nyár elején, ám akkor még nem lehetnek zenei rendezvények, ezért átkerült augusztus 23-raaz új helyszín pedig az Analog Music Hall.
A szervezők a nevezési időszakot 2 hónappal meghosszabbították, ezért augusztus 5-ig jelentkezhetnek az előadók, zenekarok.

Korábbi cikkeinkben is beszámoltunk arról, hogy a Fülesbagoly Tehetségkutatóra Magyarországról illetve magyar lakta határon túli településekről jelentkezhetnek hangszeres előadók, együttesek a könnyűzenén belül bármilyen stílusban, legyen az pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hangfelvételek alapján megtörténik az előzsűrizés, majd a döntőbe a legjobb tíz produkciót hívják be a szervezők, ahol 20-20 perces minikoncertekkel mutatkoznak be a zsűrinek.


A tehetségkutatón 24 nyereményt zsebelhetnek be a döntősök, többek közt 4 fesztiválfellépést (Fekete Zaj, Fehértone Fesztivál, Budaörs Fesztivál, Művészetek Völgye /Harcsa Veronika Udvar). Előzenekarozást is lehet nyerni a Margaret Island előtt. A nyertes 5 millió forint értékű sajtókampányt nyer, élő zenélést a Music Channel Popcity műsorába, részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3 millió forint. Emellett még számos nyereménnyel gazdagodhatnak a zenekarok, legyen az YouTube optimalizálás a WMMD-től, rádiós jelenlét, kiemelt megjelenés a Zeneszöveg.hu-tól vagy arculattervezés a Black biRd által. A tehetségkutatón megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót, ők mind értékes Audio-Technica nyereményekkel gazdagodnak. A nyeremények sora a napokban bővült egy lemezszerződési ajánlattal a Music Fashion részéről.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében jött létre, a Hangfoglaló Program támogatásával. 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i