Interjú Szakács Gergővel, a Follow the Flow énekesével

megjelenés:
2021-02-16 13:44:07

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 608

Szakács Gergő amellett, hogy az ország egyik legnépszerűbb formációjának énekese, dalszerzője és szövegírója, szólóprojektjével – melyet olyan népszerű dalok fémjeleznek, mint a Haladok és a Ne sajnálj – egyre sikeresebb.

Hogy vagy, hogyan teltek az utóbbi hónapok?

Végre ez az első nap, hogy jobban, nem túl jó széria áll mögöttem. Kiment a bokám, covidos voltam, történt sok minden… Nem ismerem a mértéket és próbálja nekem megtanítani az élet, hogy ez nem annyira jó, de én nem hiszem, hogy másképp van értelme élni. Nagyon sokat vagyok nagyon magasan és nagyon mélyen, ami a dalokban is megmutatkozik.

A Follow the Flow mellett egyre erőteljesebb a saját szóló projekted jelenléte. Ahogy hallgattam vegyesen a dalokat, nagyon érezhető a már említett belső égés és az érzelmek széles skálája. Hogyan születnek a dallamok és a szövegek?

A Follow the Flow-nál többnyire Csabi írja a szövegeket és tőlem jön a dallam, annyira egymásra találtunk, hogy előfordult, én írtam egy dallamot, ő pedig megírta hozzá azt, ami épp a fejemben járt a zeneszerzés közben.  Nem mondtam el neki előtte, egyszerűen érzi azt, hogy mi van bennem. 

A teljes interjút itt olvashatod:ITT!

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i