Gravefruit Sound

stílus: Reggae

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 29662

dalok száma: 20

leírás:

A Gravefruit Sound zenekar pozitív tartalmú és lüktetésű dalaival igyekszik szebbé tenni a világot. A koncertjeiken tapasztalható energikus előadásmód, a kellemesen kellemetlenkedő szövegek és a sláge... bővebben
A Gravefruit Sound zenekar pozitív tartalmú és lüktetésű dalaival igyekszik szebbé tenni a világot. A koncertjeiken tapasztalható energikus előadásmód, a kellemesen kellemetlenkedő szövegek és a slágergyanús dalok felejthetetlen élményt nyújtanak bizonyítottan. 2010-ben elkészült Kéz a kézben lemezük Szabad leszek című dalát, az MR2 Petőfi rádióból ismerhette meg az ország. vissza

bio:

Ha most alakulna a zenekar, méltán nevezhetnénk Supergroup-nak... A Supergroup kifejezést az 1960-as évek második felében olyan zenekarok esetében kezdték használni, melyek tagjai korábbi zenekara... bővebben

Ha most alakulna a zenekar, méltán nevezhetnénk Supergroup-nak... A Supergroup kifejezést az 1960-as évek második felében olyan zenekarok esetében kezdték használni, melyek tagjai korábbi zenekaraikban vagy szólókarrierjük során elismerést és hírnevet szereztek..." ...de nem most alakult sőt, nagyon is régen. Mégis talán a Gravefruit Sound lett a zenetörténelem első bandája, mely létezése folyamán vált Supergrouppá. Hogy miért is?

A zenekar ritmusszekciója Serious P (basszusgitár) és General B (dob) kis hazánk első riddim zenekarának a Budapest Riddim Band -nek oszlopos tagjai, mellyel egy év alatt jelentős sikerre és szakmai elismertségre tettek szert.

A zenekar énekesnője Mammazita szólóban is bizonyította tehetségét és mára a magyar reggae szcéna élvonalbeli szereplőjeként tartják számon.

A zenekar gitárosa Vetopet számtalan zenekarban csillogtatta meg tehetségét és jelenleg főállásban, az igényes funkrock zenét játszó, MR2 által is kedvelt Propellerband frontembere.

A zenekar szintise Hangszi, korábban az ígéretes és funkos É-trend zenekarban tevékenykedett.

A zenekar szaxofonosa Ogüz, Bársony Bálintot megszégyenítő popszaxofonvirtuóz, aki jelenleg az Ogüz trilógia kibővítésén fáradozik.

A zenekar MCÉnekesGitárosa Week-t továbbra is a Gravefruit Sound együttes frontembere és Serious P-vel az ország első underground gyermekzenekarának az Apacuka együttesnek tagjai.

Amit nyújtunk közösen: Reggae lüktetés, dancehall zúzások, hip-hop ütemek, egyéni szövegek, slágergyanús dalok és felejthetetlen koncertélmény bizonyítottan.


Forrás: zenekar honlapja

vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i