Picasso Branch

stílus: Pop

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 20161

dalok száma: 16

leírás:

A Picasso Branch nevű pop-együttes 1999 januárjában alakult. Az együttes megalakulásához Kozso nevéhez fűződik.

bio:

Álmodj rólam című maxi lemez után jelent meg a Picasso Branch debütáló albuma 1999 májusában. A második kislemez 1999 szeptemberében jelent meg. Romantikus stílusú volt a hangzása, többek közt ezen... bővebben
Álmodj rólam című maxi lemez után jelent meg a Picasso Branch debütáló albuma 1999 májusában.

A második kislemez 1999 szeptemberében jelent meg. Romantikus stílusú volt a hangzása, többek közt ezen az albumon jelent meg a Belehalok, ha Te nem szeretsz című dal is.

2000 májusában váratlan fordulat történt. Ugyanis az együttesen belül tagcsere történt, sokak sajnálatára. Ezek után jelent meg a Picasso Branch 2. című lemez. Ezt a lemez a Gyere még című kislemez „kísért” be. A dalhoz készült videó klipet milánói modellekkel forgatták az együttes tagjai.

A nyár hevében fergeteges kedvű roadshow mellett az együttes megmutatta New York-nak az igazi bulizás élményét. Az együttes tagjai az acapella és táncos show elemekkel tették színvonalassá műsoraikat.

2000 végén jelent meg a második maxi lemezük, Soha ne add fel címmel.

2001-ben újabb tagcsere történt. 2001 májusában jelent meg a harmadik kislemezük, Várj címmel. 2000 szeptember végén készült el a harmadik lemez Minden pillanat címmel. 2001 októberében készült el a Veled álmodtam című maxi lemez, majd 2002-ben az együttes végleg feloszlott. vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i