Bálint Ádám

stílus: Musical

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 26285

dalok száma: 17

leírás:

Bálint Ádám (Budapest, 1981. október 1.) magyar színész és énekes, a Budapesti Operettszínház tagja. A Megasztár című műsorban tűnt fel.

bio:

Gyermekkorában visszahúzódó személyiség volt, ám a Padlás című előadás hatására elhatározta, hogy a színészhivatást fogja választani. Az Arany 10 Musical Stúdió növendékeként énekelni és táncolni ta... bővebben
Gyermekkorában visszahúzódó személyiség volt, ám a Padlás című előadás hatására elhatározta, hogy a színészhivatást fogja választani. Az Arany 10 Musical Stúdió növendékeként énekelni és táncolni tanult. Középiskolai évei alatt a Petőfi Diákszínpad tagja lett, ahol a Mária evangéliuma, az Anna Karenina, a Kaleidoszkóp és a Valahol Európában című darabokban próbálhatta ki tehetségét.

2003-ban felvették a Budapesti Operettszínház Pesti Broadway Stúdiójába. 2004-ben részt vett a Megasztár tehetségkutató vetélkedő második szériájában, ahol a hetedik helyen végzett. 2005 óta játszik az Operettszínházban. A Rómeó és Júlia Rómeójáért a Színészkamarától megkapta a színészdiplomát.

2006. június 23-án Közelebb címmel kiadta első (és eddig egyetlen) önálló lemezét.

2009-ben összeházasodott szerelmével, Deák Melindával.

Forrás: Wikipédia

vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i