Anti Fitness Club

stílus: Rock

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 69130

dalok száma: 60

leírás:

Az Anti Fitness Club egy magyar pop és punk-rock zenekar.

bio:

Az Anti Fitness Club 2002-ben alakult. Több EP-jükkel hamar kivívták a punk-rock szcéna elismerését. Többek között a Macskanadrág valamint a Prosectura társaságában is turnéztak országszerte, és a MyS... bővebben
Az Anti Fitness Club 2002-ben alakult. Több EP-jükkel hamar kivívták a punk-rock szcéna elismerését. Többek között a Macskanadrág valamint a Prosectura társaságában is turnéztak országszerte, és a MySpace generáció egyik legnépszerűbb magyar csapatává váltak.
2007. novemberében debütált első klipjük, a „Még vár ránk ez a Föld!”, ami valódi áttörést hozott a zenekar számára. A sikerek folytatódtak a következő videoklipekkel, valamint a 2008-ban megjelent első albumukkal, mely mindössze négy nap eladási adatai alapján a hatodik helyen debütált a MAHASZ listáján, Madonna és Ákos aktuális kiadványa közé ékelődve, ami egy elsőlemezes előadó számára óriási eredmény. Lemezbemutató koncertjük alkalmával megtöltötték a Petőfi Csarnokot, így kézzelfoghatóvá tették, hogy képesek valódi tömegeket megmozgatni.
A legrangosabb hazai díjátadókról kezdetben az év felfedezettjeként, később az év együtteseként távozhattak győztesként.
2009-ben jelent meg második nagylemezük, „LéleKzet” címmel, melyet a Wigwam Rock Klubban mutattak be, szinténteltház előtt.
Videoklipjeiket a zenetévék rotációban játsszák – az „Angyal” című dalhoz készített kisfilm több mint 7 hónapig tanyázott a VIVA toplistáján, és a Kecskeméti Animációs Filmfesztiválon a szakma elismerését is elnyerte.
2010-ben az MTV Ikon rendezvénysorozaton Ákos munkássága előtt tisztelegve, a rock-ikon személyes kérésére fogalmazták újra két slágerét.
Számos alkalommal kaptak meghívást a határon túlról is, többek között a bécsi Dunauinselfesten is nagy sikerrel léptek színpadra angol nyelvű műsorukkal.
A kezdetektől fogva igyekeztek felhívni a figyelmet a környezetvédelem fontosságára. 2011-ben, a Föld napja alkalmából akusztikus gerilla-koncertet tartottak a Margit-szigeten több száz rajongó előtt, akik kizárólag a zenekar online felületein értesülhettek az eseményről.
2012-ben jelent meg harmadik, „Metamorphosis” című albumuk, melynek látványos lemezbemutató koncertjét szintén a PeCsában tartották, évek óta kitartóan lelkes rajongótáboruk előtt.
Az idén tizedik születésnapját ünneplő Anti Fitness Club az ország majd’ összes színpadán megfordult, rutinos koncert zenekarrá érett.

DÍJAK:

2008 BRAVO OTTO- Az év felfedezettje
2008 VIVA Comet – A legjobb új előadó
2009 Fonogram – Az év felfedezettje
2009 BRAVO OTTO – Az év együttese
2009 BRAVO OTTO – Az év videoklipje
2010 BRAVO OTTO – Az év együttese
2010 VIVA Comet – Az év együttese
2011 BRAVO OTTO – Az év együttese
2011 BRAVO OTTO – Bravo Idol (ToMi)
2012 BRAVO OTTO – Az év dala vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i