Holtidő

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 22550

dalok száma: 42

leírás:

A zenekar mint Holtidő 2004-ben alakult! Stílusa Rock , de a lágyabb rétege felé hajlik.

bio:

Amikor az ember meg próbál valamit kifejezni, elmondani, akkor azt általában az adott körülményeihez képest teszi. Mi ezt 2004-ben hangszerekkel próbáltuk meg, saját elgondolással, saját szavakkal. Fe... bővebben
Amikor az ember meg próbál valamit kifejezni, elmondani, akkor azt általában az adott körülményeihez képest teszi. Mi ezt 2004-ben hangszerekkel próbáltuk meg, saját elgondolással, saját szavakkal. Felhúztuk azt a bizonyos gyerek cipőt és járkáltunk benne. Mint az agyag edény, úgy formálódtunk és 2006-ra meg is kapta a zenekar az igazi alakját.
A közös elgondolás eredménye 2007-ben egy négy számos demó, ami az Ébredj címet kapta. Ehhez a számhoz párosult még a Nem akarok jobbat, Táplálj még, Azért mert ami 2008-ra kibővülve nagylemezzé alakult. Ez év júniusában meg jelent a Lesz ami lesz album az EDGE Records gondozásában és megkezdődött az országjárás, az ország nagyjaival.
2008-Road,2009-Tankcsapda,Rómeó vérzik,2010 ismét Road. Eközben készült két mozgókép is a zenéhez, az első klipünk a lemez címadó dalához salgótarjáni barátainkkal egy volt orosz laktanyában.
A második klip egy összefoglaló és egyben egy emlékkönyv is a zenéhez illesztve: Tegnaptól-máig. Csupa olyan dolgot tartalmaz, ami ebben az időszakban történt velünk. Amolyan kis werk-film. Ennek a gerincét a 2009-es Bor-rockfesztiválos koncertünk alkotja.
2011 elején stúdióba vonultunk, hogy a további gondolatainkat ismét rögzítsük. Újból irány Szolnok és a Denevér stúdió. Az első lemezhez képes már ismert körülmények, ismert emberek, és koncepciózusabb felvétel várt ránk. Neki is ugrottunk 12 új dalnak. Erre a lemezre két olyan vendéget is felkértünk, akik színesíthetik az albumot. Így tehát 2011-ben Molnár Máté és Boros Béla közreműködésével elkészült a második nagylemezünk "Amíg szárny feszül" címmel. vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i