IdiotSide

stílus: Modern rock

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 18803

dalok száma: 27

bio:

A zenekar 2004 novemberében alakult Szerencsen, amikor Gönczy "Big" Győző rögtön elvállalta a mendzseri feladatot. A komolyabb előrelépésig több mint 150 koncertten voltunk túl, melyek közül tö... bővebben
A zenekar 2004 novemberében alakult Szerencsen, amikor Gönczy "Big" Győző rögtön elvállalta a mendzseri feladatot.



A komolyabb előrelépésig több mint 150 koncertten voltunk túl, melyek közül többször a Republic és a Hooligans előzenekaraként léphettünk a színpadra.


2008-ban az első Lola nagykoncerten debütált a zenekar a nagyközönség előtt, ami után rögtön az egyik hazai díjátadót is mi nyithattuk. Ekkor Bognár Tibor csatlakozott hozzánk mint produkciós menedzser, aki segítségével többek között lehetőséget kaptunk Avril Lavigne magyarországi koncertjén előzenekarként résztvenni.


Szeptemberben elkészült az első videóklippünk a Könnyen jön című dalhoz, majd 2009 februárjában a Szárnyak nélkül kisfilmje is napvilágot látott, melyek láthatóak voltak a hazai zenecsatornákon.


2009-ben a Bravo Otto díjátadón Az év felfedezettje díjat vehettük át, de ez nem "csak" a szobrot hozott nekünk, hanem egy lemezszerződést is a Magneoton kiadónál.


2010 márciusában készült el az Álarc című videóklipünk, mely előfutára volt a májusban megjelenő, első nagylemezünknek, a 21-nek.

Az év végén jelent meg a lemez címadó dalához készült kisfilm, mely a Viva Chart Show-n egészen az 1. helyig menetelt.



2011-ben a Nyíregyháza Tigers amerikai focicsapat felkért minket, hogy megírjuk az indulójukat.







Díjak és jelölések:



2009 - Az év hazai felfedezettje (Bravo Otto)



2009 - Legjobb új előadó jelölés (VIVA Comet)



2009 - Legjobb együttes jelölés (VIVA Comet)



2010 - Az év magyar együttese jelölés (Bravo Otto)



2010 - Legjobb együttes jelölés (VIVA Comet)



2011 - Az év magyar együttese jelölés (Bravo Otto) vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i