Blizard

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 3662

dalok száma: 6

leírás:

A Blizard 2005 nyarán alakult Sopronban, azonban a banda hivatalos tevékenységét 2007 óta tartjuk számon.

bio:

Alapvetõ célunk a zenekar születésénél az volt, hogy megpróbáljunk az évek folyamán új színt vinni a hazai modern metal színtérre és természetesen kiélhessük, megvalósítsuk magunkat a színpadon.... bővebben
Alapvetõ célunk a zenekar születésénél az volt, hogy megpróbáljunk az évek folyamán új színt vinni a hazai modern metal színtérre és természetesen kiélhessük, megvalósítsuk magunkat a színpadon. A stílusra leginkább a modern stílusú metál megnevezés illik, mely ötvözni próbálja a metalcore, a hardcore és a trash-es vonal stílusjegyeit, kiegészítve ezt egy sajátos, egyedi hangzással. Zenénkben a kemény riffek mellett fellelhetõek lágyabb funky-s, jazzes vagy akár akusztikus betétek is. A zenekar a három év alatt nagyon sok mindenen ment keresztül: túl vagyunk számos klubkoncerten szerte az országban, több tehetségkutatót megnyertünk, illetve dobogós helyezést értünk el és rögzítettünk egy három számot tartalmazó Ep anyagot "From Heaven To Hell" címmel. A következõ mérföldkõ az elsõ, teljes hosszúságú nagylemezünk "Desolation" címmel, ami 2009 õszén készült el és 2010 áprilisában került kiadásra az EDGE Records gondozásában. Jelenleg a második lemez anyagán dolgozunk, illetve hamarosan elkészítjük az elsõ videoklipünket.

Forrás: Hivatalos oldal
vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i