Zagar

stílus: Dance

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 18803

dalok száma: 48

leírás:

Elektronikus-dance zenét játszó, külföldön is elismert együttes.

bio:

Az együttes karrierje 2001-ben kezdődött, amikor a Yonderboi Quintett három tagja (Zságer Balázs, Kovács Andor és DJ Bootsie) Lázár Tiborral kiegészülve a Yonderboi-on kívül is elkezdett zenélni. Ekko... bővebben
Az együttes karrierje 2001-ben kezdődött, amikor a Yonderboi Quintett három tagja (Zságer Balázs, Kovács Andor és DJ Bootsie) Lázár Tiborral kiegészülve a Yonderboi-on kívül is elkezdett zenélni. Ekkor még Pulzus néven léptek fel.

2002 nyarán már Zagar néven zenélnek, itthon és külföldi fesztiválokon. Ekkor készült el az első lemezük, amin a vonósnégyesek mellett Ligeti György (The Puzzle) énekes is közreműködött.[1]

Bemutatkozó lemezük, a Local Broadcast 2002-ben jelent meg, az UCMG/Ugar Kiadónál,illetve Ausztriában 2003-ban a Universal gondozásában. Ezen az albumon hallható Blingfight szám bekerült a CSI: Helyszínelők című sorozatba, mint a Szezon albumról a Train és Cannot Walk Fly Instead albumról a Three Season Fall.

Második lemezük a Cannot Walk Fly Instead 2007-ben jelent meg. Az ezen a korongon szereplő Wings of Love második lett a nemzetközi dalszerző versenyen (International Songwriting Competition), valamint 2007-ben a Radio Café szavazása alapján ez a dal lett az év dala.

Ekkor már Ligeti György is aktív tagja a zenekarnak mint énekes.

2010 októberében Kovács Andor, a "Mavu" és több lírai dal szerzője kilép a zenekarból. A gitáros szerepét ideiglenesen Ligeti György tölti be.



Forrás: Wikipédia
vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i