Szükségállapot

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 17158

dalok száma: 33

leírás:

Mikó László - ének, gitár Ferenc Gergő - basszusgitár, vokál Lengyel Balázs - gitár, ének Kaló "Pixie" Dénes - dob

bio:

A Szükségállapot zenekar 1999 decemberében alakult meg Egerben! Első albumukat 2003-ban 'DICKTUM FUCKTUM' néven adták ki. A korong 12 számot tartalmazott. Ezt követte nem sokkal egy 3 dalos Demo EP, a... bővebben
A Szükségállapot zenekar 1999 decemberében alakult meg Egerben! Első albumukat 2003-ban 'DICKTUM FUCKTUM' néven adták ki. A korong 12 számot tartalmazott. Ezt követte nem sokkal egy 3 dalos Demo EP, a 'SZABADSÁG JEGYÉBEN'. Az első 5 évben Tresó Dávid dobolt, de 2005 tavaszán úgy döntött, kiszáll a bandából, és más formációban folytatja tevékenységét. Helyére ideiglenesen Kaló "Pixie" Dénes lépett be, akinek egyéb teendői miatt kellett távoznia.
A véglegesnek hitt felállás aztán sokáig a következő volt:

Mikó László - ének, gitár
Ferenc Gergő - basszusgitár, vokál
Lengyel Balázs - gitár, ének
Rozsnáki Gábor - dob,

Ebben a felállásban vették fel 2006-os EP-jüket. A 'Nem a szememmel' EP 7 nótát tartalmazott. A korong stílusát követve még egy dal készült ebben a felállásban, 2007-ban a 'Ha megdobnak kővel' című nóta.
2008-ban Kaló Dénes viszatért a zenekarba. Elöször 2008 végén jelentkezett az újnak mondható felállás a 'Lehetnék' demójával. Erre a dalra kezdték el első videó klipjüket felvenni. 2009 novemberében 10 dallal világot látott a 'VISSZAFORDÍTHATATLAN' című, jubileumi 10 éves cd-jük. Az album osztatlan sikert ért el a kritikusok szemében. A zenekar fejlődése sokak szerint ilyenkor elért a maximumot. Ám ők magasabbra tették a lécet, és 2010 novemberében megjelentették 'MÉG EGY CSEPP MÉREG' című EP-jüket. 2011-ben a zenekar járja az országot, és koncertezik. vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i