Ivan & The Parazol

stílus: Garage

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 33268

dalok száma: 33

leírás:

A 2010-ben alakult zenekar laza csuklóval és a 21. századi világmegváltó fiatalok szerethető szemtelenségével gördíti ki a 60-as, 70-es évek beat és rock&roll zenéjét.

bio:

Az Ivan & The Parazol 2010-ben gyújtotta be rock 'n' roll rakétáit, ami védhetetlenül be is csapodott a budapesti és vidéki klubok pincéiben, színpadai előtt táborozó fiatal közönség tábor... bővebben
Az Ivan & The Parazol 2010-ben gyújtotta be rock 'n' roll rakétáit, ami védhetetlenül be is csapodott a budapesti és vidéki klubok pincéiben, színpadai előtt táborozó fiatal közönség táborába. Nagyon hamar keresett-és megszeretett koncertzenekarrá váltak, ami nem meglepő hallva a garázs-indie, posztpunkos, a 60-as-70-es évek beat hatásait felelevenítő szuperszónikus produkcióikat. Sikereiket mégis az egyszerűsített, füleinkbe hamar bekúszó rock & rolljukkal, és dallamában élénk ének-és gitárjátékukkal érik el.
vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i