Dj Deka

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 24429

dalok száma: 13

leírás:

1980-ban született a mérleg jegyében, Mezőkövesden, Deáki Tamás néven

bio:

Tizenöt évesen kezdte el a discozást először még kazettákról. A kor haladtával már cd lemezről kezdett el dolgozni,ami nagyban megkönnyítette a munkáját. Ebben az időszakban folyamatosan nyomon köve... bővebben
Tizenöt évesen kezdte el a discozást először még kazettákról. A kor haladtával már cd lemezről kezdett el dolgozni,ami nagyban megkönnyítette a munkáját. Ebben az időszakban folyamatosan nyomon követte a kedvenc lemezlovasait a rádiókban. A későbbiek folyamán vállalta A DJ. szerepét különböző rendezvényeken, Általános Iskolákban, Gimnáziumokban, farsangi ünnepségeken.2000-ben sikeres OSZK vizsgát tett, melynek köszönhetően kezdett fellendülni a szakmai sikere. Borsod és Heves megyében rendszeres felkérést kapott, hogy karrierjét egyengesse. 2001. nyarán nap, mint nap Mezőkövesden a Zsóri fürdő területén pörgette a lemezeket. A külföldi vendégeknek oly mértékben elnyerte a tetszését, hogy felkérték Szlovákia egyik disco-jába. Péntek illetve szombat esténként rendszeresen pörgette a korongokat. Dj. Deka olyan sikeresen vette az akadályokat, hogy Szlovákia szinte valamennyi disco-jában megfordult, és a mai napig megfordul. A következő állomás a zenei pályáján, hogy elindította az elsõ kislemezének készítését. Ebben nagyon sokat segített Szatmári István és Moszi. A sok munka és segítség árán megszületett Dj. Deka feat Gabriella: Nem tagadom című dala. 
vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i