Barbee (Bata Adrienn)

stílus: Pop

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 37105

dalok száma: 26

leírás:

Barbee karrierje egy videómegosztó oldalon kezdődött, ahol már a kezdetekben is rengeteg elismerést kapott. Első klipes dala az Ébressz fel 2008 őszén debütált, s a legismertebb hazai zenecsatorna slá... bővebben
Barbee karrierje egy videómegosztó oldalon kezdődött, ahol már a kezdetekben is rengeteg elismerést kapott. Első klipes dala az Ébressz fel 2008 őszén debütált, s a legismertebb hazai zenecsatorna slágerlistájának első helyén landolt, meghozva számára az igazi áttörést. Néhány hónap elteltével egy francia számítógépes játék, a Divatsuli reklámarca lett, amely ékes bizonyítékként szolgált növekvő népszerűségére. Pályája során rengeteg tehetséges zeneszerzővel dolgozott már együtt, így például Rakonczai Viktorral, a Hooligans-ből ismert Tóth Tibivel, illetve a Unique oszlopos tagjával, Kovacsics Ádámmal is. 2009-ben további videoklipekkel rukkolt elő, majd még ebben az évben megjelent Popsztár névre hallgató, első önálló albuma. vissza

bio:

A legrangosabb zenei díjátadókon rögtön két jelölést is kapott, a Bravo Otto-n az Év felfedezettje, a Viva Comet-en pedig a Legjobb új előadó kategóriában találkozhattunk vele. 2010-ben megannyi fel... bővebben
A legrangosabb zenei díjátadókon rögtön két jelölést is kapott, a Bravo Otto-n az Év felfedezettje, a Viva Comet-en pedig a Legjobb új előadó kategóriában találkozhattunk vele. 2010-ben megannyi fellépés és 7 videoklip után a Viva Comet-ről már az Év női előadója – díjjal a kezében távozott, ezt követően pedig a csatorna Stáb a Balatonon című valóságshowjának egyik főszereplője lett.

Hamarosan Magyarország legnagyobb ajándékbolt lánca, a, Happy Box felkérte, hogy legyen a cég reklámarca. Az ezt követő évben további négy videoklipet is forgatott - köztük egyet német nyelven is, amely Ganz nah dran névre hallgat - , közben fellépései során szinte az egész országot bejárta, augusztusban pedig a Coke Club színpadán a Tini Icon egyik fő fellépőjeként, közel 3000 ember előtt léphetett színpadra. 2011 második felében jelent meg második stúdióalbuma Szívszilánk címmel, amelyről egy érzelmesebb balladához, az Érezni fáj című dalhoz készített kisfilmet - hazánkban egyedülálló módon - New Yorkban forgatott, a híres hazai kliprendező, Indián (Anti Fitness Club, Zséda, Majka, Vastag Csabi & Tomi, Tóth Gabi, Hooligans) közreműködésével.
Mivel akkoriban egy energiaitalt forgalmazó cég, a Gilroy is felkérte az énekesnőt reklámarcának, ezért az utazás egy nagyszabású reklámfilm forgatásával is kiegészült. 2012-ben a negyedik Viva Comet jelölése után megszületett legújabb dala Sodor az ár címmel, amellyel az akkor 22 éves énekesnő egy, sokkal érettebb oldalát mutatta meg a nagyközönségnek. A szélsőségektől és botrányoktól mentes, modellszépségű lányt világcégek, népszerű márkák és dizájnerek választották termékük népszerűsítésére, kampányarcnak. Évek óta boldog párkapcsolatban él Fekete Balázzsal, az Anti Fitness Club dobosával.

2013 tavaszán nagy sikerrel szerepelt a Hal a Tortán produkcióban, ahol többek között Sarka Katát, Ganxta Zolee-t és Cseke Katinkát is vendégül látta.

Karrierje 5 év után is töretlenül ível felfelé, 2013 nyarán pedig - ahogy azt tőle már megszokottá vált - ismét egy új oldalát készül megmutatni.
Idén nyáron az 5 évessé érett produkció jubileuma zajlik, amelyhez új kislemez, friss klip és egy megújult imidzs is tartozik, mellyel azon korosztály is bővül, akik hallgatják őt, hiszen immár felnőtt, érett nőként, nem csak a tinédzserekhez szólnak a dalai és a fellépései.
vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i