Dér Heni

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 26058

dalok száma: 11

leírás:

Dér Heni a TV2 Megasztár első szériájában tűnt fel. Tehetsége már gyerekkorában megmutatkozott, hiszen 13 évesen a Temerini Tini Táncdalfesztivál első helyezettje volt a Vajdaságban. 2001-ben a Szabad... bővebben
Dér Heni a TV2 Megasztár első szériájában tűnt fel. Tehetsége már gyerekkorában megmutatkozott, hiszen 13 évesen a Temerini Tini Táncdalfesztivál első helyezettje volt a Vajdaságban. 2001-ben a Szabadkai Kifutó első helyét sikerült elnyernie produkciójával. 2005-től a Sugarloaf zenekar tagja lett. Kilenc évig az együttes frontembereként hatalmas szakmai sikereket ért el. Heni énekelte a Hajnalig még van idő, a Fogd a két kezem és a Barbie című slágereket, amelyek a kereskedelmi rádiók játszási listájának élvonalában szerepeltek. vissza

bio:

A zenekar énekesnőjeként több ezer élő koncertet adott, a csapat a legnagyobb fesztiválokon lépett fel. Óriási népszerűségre tett szert az országban és az országhatáron túl. Több televízi... bővebben
A zenekar énekesnőjeként több ezer élő koncertet adott, a csapat a legnagyobb fesztiválokon lépett fel. Óriási népszerűségre tett szert az országban és az országhatáron túl.

Több televíziós produkció meghívott vendége volt, így szerepelt a Dalnokok Ligájában, az Ezek megőrültek c. műsorban, a Hal a tortán adásaiban.

2010-ben a Szenes Iván által létrehozott Kornay Mariann Alapítvány művészeti elismerését vehette át, amely a könnyű műfajban kiemelkedő teljesítményt nyújtó művészeket díjazza.

Tagja Miklós Tibor Rock és Musicalszínházának. Olyan művészekkel játszik egy darabban, mint Bodrogi Gyula, Makrai Pál, Nádas György.

2013-ban kilépett a Sugarloafból és szóló karrierbe kezdett. Első slágerének címe Turn It Up, amelyből videoklip is készült. Dalát az első héten 160 ezren töltötték le. A magyarországi amerikai futball-döntők állandó fellépője.

2014-ben az énekesnő bekerült A Dal 2014 Eurovíziós Nemzeti Dalválasztó Show elődöntőjébe Ég veled című dalával. Az Ég veled nézettsége elérte a 3.000.000-t, jelenleg első szólóalbumán dolgozik, amelyet decemberben Dér Heni – Intro címmel fog megjelenni.
vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i