Bencsik Tamara

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 41836

dalok száma: 18

leírás:

Bencsik Tamara (Szabadka, Szerbia, 1987. április 17. –) énekesnő. Magyarországon 19 éves kora óta él. Eleinte zenekarával, a Balkan Expresszel próbált a zenei világban érvényesülni, majd 2008-ban jele... bővebben
Bencsik Tamara (Szabadka, Szerbia, 1987. április 17. –) énekesnő. Magyarországon 19 éves kora óta él. Eleinte zenekarával, a Balkan Expresszel próbált a zenei világban érvényesülni, majd 2008-ban jelentkezett a Megasztár című tehetségkutató műsorba, ahol hamar a közönség egyik kedvencévé vált vissza

bio:

Bencsik Tamara 1987. április 17-én látta meg a napvilágot, Délvidék egyik legnagyobb városában, Szabadkán. Már kiskorában kiderült, hogy nem áll tőle messze az éneklés, így nem is kellett sok... bővebben
Bencsik Tamara 1987. április 17-én látta meg a napvilágot, Délvidék egyik legnagyobb városában, Szabadkán.

Már kiskorában kiderült, hogy nem áll tőle messze az éneklés, így nem is kellett sokáig várni arra, hogy a zene világa magával ragadja. 12 éves kora óta énekel. 13 éves korában csatlakozott a Hangulat együtteshez, ahol megtapasztalhatta a zenekari élményeket. Ám sajnos ez a kapcsolat nem tartott sokáig, másfél év után véget ért. Középiskolás éveit egy zenei intézményben töltötte, majd az érettségi után autodidkta módon fejlesztette tovább tudását.

Tamara 16 évesen (2003) megnyerte a temerini Tini Táncdalfesztivált, majd sorban jöttek a különböző Ki-Mit-Tud-ok és tehetségkutató versenyek, amelyeken rendszerint dobogós helyezéseket ért el.

2006-ban következett az áttörés. Budapestre utazott és barátnőjével részt vett a Balkán expressz énekes válogatásán. A kritériumok között szerepelt az is, hogy mind szerbül, mind pedig magyarul tudjanak énekelni.

Az akadályokat mind a ketten könnyedén vették. Az együttes 2008-ban kiadta első nagylemezét, Régi Vágy címmel.

2008-ban Tamara jelentkezett a Megasztár című műsorba, ahol a 10.000. versenyző közül bejutott a legjobb 10-be, majd az 5. helyen végzett.

Forrás: Wikipédia

vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i