Shapat Terror

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 11632

dalok száma: 2

leírás:

A magyar csodás stoner-rock, grunge, metál zenekar a Shapat Terror, Eger legkarcosabban szóló bandája 2002 februárjában alakult a My Wounds és az Anger nevű zenekarok romjain.

bio:

Az akkor még 3 tagból álló csapat egy baráti társaság nevét vette fel, így elmondhatjuk, hogy az SHPT nem csak egy zenekar, annál sokkal több! Nemrég készült el a zenekar első albuma, mely 11 szám... bővebben
Az akkor még 3 tagból álló csapat egy baráti társaság nevét vette fel, így elmondhatjuk, hogy az SHPT nem csak egy zenekar, annál sokkal több! Nemrég készült el a zenekar első albuma, mely 11 számot tartalmaz. A korábbi EP anyagokat is újra felvették, a címe: Mentés másként. Ami viszont szenzáció, hogy elkészült az „Egyikse” dalra az új klip is 3D formátumban. Ez régi koncepció csapatnál, a Shapat Terror videó, az ország első 3D-s klipje a próbateremben készült az Aenima CGS Stúdió jóvoltából.

Forrás: internet vissza
zenekar dalai
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i