nonverse

stílus: Rock

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 21852

dalok száma: 14

leírás:

Izgalmas utat járt be eddig ez a fiatal budapesti banda! A fejlődésük nem is volt díjazatlan, hiszen olyan hazai punk-pop kedvencek előtt játszottak mint a Reflected, a The Grenma, az Alvin és a Mókus... bővebben
Izgalmas utat járt be eddig ez a fiatal budapesti banda! A fejlődésük nem is volt díjazatlan, hiszen olyan hazai punk-pop kedvencek előtt játszottak mint a Reflected, a The Grenma, az Alvin és a Mókusok vagy a Fekete Teve, nemrég pedig a The Subways angol zenekar tisztelte meg őket egy meghívással az A38-at megmozgató koncertjükre első fellépőnek. A Nonverse viszont nem csak a színpadon törtetett. Az első demójukat 2009 tavaszán vették fel, melyet nemsokra rá követett a Te & Én című önerőből elkészített albumuk, amely ingyenesen letölthető a honlapukról. Atis (ének, gitár), Lacika (gitár) Viki (basszusgitár) és Dani (dobok) mindenképpen fényes jövőnek néznek elébe. Ha testben és lélekben elég fiatal vagy, gyere el és élvezd a zenekarral együtt ezt a tempós ütemű vágtát! vissza

bio:

A zenekar alapötlete már 2008 ősz elején létrejött, akkor Atis 3 régi ismerősével kezdett neki a dolognak. Elég hamar kiderült, hogy abban a felállásban ez nem működik, így a zenekar tagjai teljesen k... bővebben
A zenekar alapötlete már 2008 ősz elején létrejött, akkor Atis 3 régi ismerősével kezdett neki a dolognak. Elég hamar kiderült, hogy abban a felállásban ez nem működik, így a zenekar tagjai teljesen kicserélődtek 2009 januárra, amikortól is a zenekar létrejöttét számítjuk.

Ekkor került be a bandába Noki (dobok), Vikii (basszusgitár) és Lacika (gitár). Már ekkor megkapták első bemutatkozási lehetőségüket, a 'Fekete Teve' és a 'The Grenma' közös buliján előzenekarként, innentől kezdve már az "igazi" nonverse felállás folytatja zenei pályafutását. Az első demo anyaguk 2009 áprilisában készült el, az 5 számot tartalmazó "jól vagyok" című Demo.
 A tavasz néhány klubb koncert kíséretében zárult, olykor nagyobb zenekarok társaságában mint Pl. az 'Alvin és a mókusok'. Az első közös nyaruk koncertezés szempontjából eseménytelenül telt, de ez idő alatt megírták első lemezüket (Te&éN) amit szeptember elején stúdióban rögzítettek és szeptember 18-ától ingyen elérhetővé tettek a közönség számára.
2009 októbertől indultak el lemezbemutató koncertsorozatukkal, aminek keretén belül megpróbálnak minél több helyre eljutni és minél több embernek játszani szerte az országban.Végezetül annyit, hogy amiről ez az egész dolog szól, az nem az, hogy mennyire lehet megfelelni a mostani elb*szott világ elvárásainak és trendjeinek, hanem hogy amit csinálnak azt őszintén és teljes oda adással teszik. Akinek meg tetszik, az hallgassa és jöjjön el a koncertekre és érezze jól magát, akinek meg nem, az így járt.

Zenekar Tagok

Atis (gitár - ének)
Vikii (basszusgitár)
Noki (dobok)Lacika (gitár)

Albumok : Te es eN (2009) vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i