Woodiez

stílus: Rock

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 8114

dalok száma: 17

leírás:

Pécsi rockzenekar.

bio:

"A WOODIEZ igazi pécsi zenekar, dallamos, populáris alternatív rockzenét játszik, egyedi hangzásvilággal, amely fülbemászó dallamainak, erőteljes, dinamikus zenei alapjainak köszönhetően megtáncoltatj... bővebben
"A WOODIEZ igazi pécsi zenekar, dallamos, populáris alternatív rockzenét játszik, egyedi hangzásvilággal, amely fülbemászó dallamainak, erőteljes, dinamikus zenei alapjainak köszönhetően megtáncoltatja a közönséget.

A WOODIEZ zenekar ötlete 2008-ban fogalmazódott meg, majd őszre vált valósággá, akkor alakult meg az első formáció.

2009 májusában a zenekar Pécsett mutatta be a nagyközönség előtt első lemezét, amely hatalmas sikert aratott. Az első sikerek dacára a WOODIEZ még kereste saját hangzásvilágát, ezért, bár folyamatosan koncerteztek, számos tagcserére került sor, és változott a dalok hangszerelése is.

2010 év elejére állt össze a zenekar immár véglegesnek tekinthető formában, csak a WOODIEZ-ra jellemző hangzásvilággal. Ebben az évben csaknem hetente koncertezik a zenekar Pécsett és vidéken is. A You Tube-on elérhető koncertvideók, klippek, illetve a WOODIEZ weboldalán letölthető daloknak köszönhetően a zenekar több tízezres rajongótáborral gyarapodhatott, sőt „rajongói honlapot” is szerkesztenek már a fanatikus Woodyk."
vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i