Mentés Másképp

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 11981

dalok száma: 1

bio:

Bemutatkozás A zenekar 2007. november 14-én, az első közös próba alkalmával született meg. A kezdetben négy fős együttes rendkívül gyorsan, lelkesen haladt a dalok készítésével, és még 2007. decemb... bővebben
Bemutatkozás

A zenekar 2007. november 14-én, az első közös próba alkalmával született meg. A kezdetben négy fős együttes rendkívül gyorsan, lelkesen haladt a dalok készítésével, és még 2007. decemberében sor került az első, bemutatkozó koncertre.

A 2008-as év egy hat számot tartalmazó demo anyag rögzítésével indult, amely Budapesten az Alarm System zkr. stúdiójában készült el. A következő hónapokban számos koncertet adtak Székesfehérváron és a környező településeken, áprilisban pedig egy új taggal, Kneifel Imrével (billentyű, vokál) bővült a zenekar.

2009.-ben Varró Ági (alt szaxofon) és Bakó Szabolcs (tenor szaxofon) belépésével már hét tag alkotta a csapatot, ám a májusi érettségi vizsgák miatt ekkor kevesebb idő jutott próbákra, még kevesebb a fellépések szervezésére.
Nyáron próbatermi felvételekkel elkészült a 6 dalt magába foglaló Kulcs a lépcsőn EP.
Szeptemberben a több tagot érintő továbbtanulás és egyéb magánéleti okok miatt komoly átszervezés történt, október óta pedig a jelenlegi stabil felállás folyamatosan próbál és készülnek az új szerzemények.

Mentés Másképp:
Bácskai Zsolt - dob
Ballai Ádám - basszusgitár, vokál
Franz Márton - ritmusgitár, ének
Gyalus Márk - gitár
vissza
zenekar dalai
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i