Fight Club

stílus: rock

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 11703

dalok száma: 12

leírás:

bio:

Már évek óta számtalan pletyka kering zenei körökben, hogy egy igazi rock szuper group van alakulófélben, melynek alapító tagjai a Machine Mouse dobosa, Ragadics Csaba (Raga) és a Junkies, Psycho, val... bővebben
Már évek óta számtalan pletyka kering zenei körökben, hogy egy igazi rock szuper group van alakulófélben, melynek alapító tagjai a Machine Mouse dobosa, Ragadics Csaba (Raga) és a Junkies, Psycho, valamint a Fiesta frontembere, Csordás Tibor.
A közös zenélés ötlete egy születésnapi bulin, 2006 környékén fogalmazódott meg a srácokban, ahol közösen eljátszották pár kedvenc dalukat. A kölcsönhatás működött a fiúk között, érezték, hogy ebből még valami komolyabb dolog is kialakulhat. Közben érkezett egy felkérés a banda számára, hogy a „Kútfejek” című film zenei anyagát tartalmazó korongra készítsenek egy vadonatúj felvételt. A közös munka olyan produktív volt, hogy a stúdiómunka után is rendszeresen összejártak próbálni, és számtalan vadonatúj szerzemény született. Időközben kiderült, hogy ez jóval több lesz, mint egy project, egy hobbizenekar és következő lépcsőfokként a Fight Club nagyon komolyan ráfeküdt az élő fellépésekre. Koncertről koncertre egyre többen csatlakoztak a „Club”-hoz, mára komoly rajongótáborral rendelkeznek. Persze ahhoz, hogy a Fight Club már most ilyen szintre jutott el, meg kell említeni a gitárost, Tari Botondot és a basszer Garay Zoltánt. Mindketten hosszú évek óta zenélnek, Zoli szinte minden hangszeren kiválóan játszik, legyen az basszusgitár, gitár vagy dob, mindemellett fantasztikusan énekel, így a vokálban is számíthat rá a zenekar. A csapat legfiatalabb tagja a gitáros, Botond, aki a hathúros mellett szintén énekel és jó pár rock zenekarban megfordult, így fiatal kora ellenére már ő is rendelkezik a kellő színpadi rutinnal.
A zenekar bemutatkozó albuma „Underground King” címmel szeptember 10-én került a boltokba. A korong 12 kompromisszummentes, vadóc rock’n’roll dalt tartalmaz, dallamos, azonnal megjegyezhető refrénekkel. vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i