Szabrina

stílus: Mulatós

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 13110

dalok száma: 7

leírás:

Előadóművész/Énekes

bio:

Érdekességek: Tanulmányok: Bálint György Újságíró Akadémia Foglalkozás: Pegazus Színház, Pápa (színész-énekes), Klub rádió- Veszprém (Szerkesztő-riporter) ♥ ♪♫♪♫  Ne Álmodd az... bővebben
Érdekességek:

Tanulmányok: Bálint György Újságíró Akadémia
Foglalkozás: Pegazus Színház, Pápa (színész-énekes), Klub rádió- Veszprém (Szerkesztő-riporter)

♥ ♪♫♪♫  Ne Álmodd az Életet, ÉLD az ÁLMAID! ♪♫♪♫ ♥

"Kiskoromtól fogva vonzott a színpad, a fények és a csillogás. A zene és az emberek iránt érzett szeretetem, még jobban erősítette bennem az érzést, hogy örömet szerezhessek és megmutathassam tehetségemet azoknak, akik még nem ismernek.:)

Kedvelem a közvetlen, nyílt, őszinte embereket. Szeretem a családomat, a karácsonyt, nyaralást, édes pezsgőt szőlővel:-), az autóvezetést, na és a jó programokat!:-D Imádok énekelni, ha meghallok egy dallamot már dúdolom.

2008 őszétől a pápai Pegazus Színházban dolgozom. Jelenleg az Operett Orfeum című darabot mutatjuk be.

Életemben fontos szerepet játszik a származásom, melyet munkámban is kamatoztathatok. Természetesen zenémmel nem csak és kizárólag szórakoztatni szeretném a közönséget. Lehetőséget keresek az általam fontosnak ítélt kérdésekben véleményem, nézeteim átadására, teret adva a befogadó nézők véleménynyilvánítására.

Célom, hogy a zenével amely mindenkihez szól, közelebb kerüljünk egymáshoz, legyen bennünk egy kicsit több és Akarjuk megismerni a másik embert származásától függetlenül.

Az egyik legfontosabb dolog amit üzenhetek embertársaimnak, hogy merjenek álmodni, legyenek terveik és céljaik, mert így bizton van értelme harcolni és élni:)."

                                                                                            (Forrás: facebook.com)




vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i