Della MC és M.R. Hector

stílus: Rap

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 11756

dalok száma: 13

bio:

Della MC A rapper 1999-ben kezdett szövegeket írni, első zenéjét még is csak 2000-ben rögzítette. 2003 tavaszán egy hirtelen felindulásból alapított egy rap bandát ami a "Rapp Mentorai" névre h... bővebben
Della MC A rapper 1999-ben kezdett szövegeket írni, első zenéjét még is csak 2000-ben rögzítette.

2003 tavaszán egy hirtelen felindulásból alapított egy rap bandát ami a "Rapp Mentorai" névre hallgatott. Kisebb nagyobb sikerek és viszályok után 2008-ban nevet váltottak "G4Familly"-ra.
2010 márciusában M.R.Hector-t és Della MC-t leszerződtette a Real Trill Music. Itt már Beef Story néven folytatják karrierjüket!

2011-ben A Real Trill Music kiadóból kiválva ismét szabadúszóként folytatja karrierjét. M.R.Hector Hector amióta az eszét tudja rap zenét hallgatott.

Mikor 2007 nyarán összebarátkozott Della MC -vel, akkor jött az ötlet, hogy próbálja ki magát ő is ebben a szakmában. Első önálló szóló zenéjét ugyan ebben az évben rögzítette. A "G4Familly" alapítója. vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i