Silent Shout

stílus: Metál

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 6007

dalok száma: 4

leírás:

A Silent Shout egy nu-metal/modern metal zenét játszó fiatal csapat volt.

bio:

2004 novemberében 5-en barátok elhatároztuk, hogy megpróbálunk együtt zenélni, annak ellenére, hogy alig fél éve játszottunk hangszeren. Az elején már annak is örültünk, hogy megszólaltatjuk együtt a ... bővebben
2004 novemberében 5-en barátok elhatároztuk, hogy megpróbálunk együtt zenélni, annak ellenére, hogy alig fél éve játszottunk hangszeren. Az elején már annak is örültünk, hogy megszólaltatjuk együtt a hangszereket. 4 saját számunk is született, amikor még Max Dániel is a bandában volt szintetizátorosként.
Így folytattuk a zenélést 2005 nyár elejéig, amikor is kivált Dani az együttesbol a zenei stílus miatt, de továbbra is jó barátja maradt a zenekarnak. Énekes után kutatva játszottunk tovább és írtuk a saját számainkat. Több énekessel is próbálkozva nem találtuk meg az igazit 2006 tavaszáig. Ekkor váltott át az akkori másodgitáros énekes szekcióba, elégedettnek tűnt mindenki a felállással. Közben kitaláltuk az együttes nevét: Silent Shout.

A bandánk felállása 2006 tavasz és 2009 tavasz között: Holländer Daniel Hollóy Péter Kecskeméthy Dénes Koris János Azóta több saját számunk is született, és igyekszünk minél több koncertet adni. 2007 novemberében elkészült az bandánk elso demója "Twist Reality" címmel. 2008. május 27-én megjelent az amerikai "Kill City Vol. 9" válogatás lemezen a "Muddlehead" című számunk, a hollywoodi 272 Records gondozásában, 2008-ban pedig a szlovén Metal Camp fesztiválon léptünk fel. Ugyanebben az évben leadták a "Last Run" című számunkat a vajdasági No Limit Radio rádióműsorban. Az új felállás: Holländer Daniel Hollóy Péter Kecskeméthy Dénes Marosi Csaba 2009 novemberében kilépett Dani is az együttesből, így már csak 3-an maradtak a bandában. 2010-ben feloszlott az együttes. vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i