Over Help

stílus: Pop-metal

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 7143

dalok száma: 15

bio:

A zenekar 2009. tavaszán alakult. Első koncertjük 2009. májusában volt, azóta több mint száz fellépést tudhatnak a hátuk mögött, és Budapesten minden neves klubban megfordultak már. 2011-ben a Depress... bővebben
A zenekar 2009. tavaszán alakult. Első koncertjük 2009. májusában volt, azóta több mint száz fellépést tudhatnak a hátuk mögött, és Budapesten minden neves klubban megfordultak már. 2011-ben a Depresszió turnéjának dunakeszi állomásán voltak előzenekar, és három állomáson keresztül csatlakoztak a Leander koncertsorozatához is.
Első felvételük 2009. őszén született meg, ezt követte egy "Live" felvétel és még egy "EP".
Az Emergenza tehetségkutató közép-európai döntőjén 7. helyezést értek el.
2010. tavaszától a zenekar kisebb stílusbeli átalakuláson ment át, és a punk-rock, rock vonulatot maga mögött hagyva a pop-metal felé vett fordulatot.
2010. augusztusában a Battle of HighSchools tehetségkutatón 3. helyezést értek el, és a legjobb énekes különdíjat is elnyerték, melyet szintén nekik ítéltek az Éter Fesztivál országos tehetségkutatóján.

Tagok:

Burai Anna - ének
Sánta Dániel - ének, rap
Kiss Dániel - ritmusgitár
Tóth István "Toto" - szólógitár (2009-2011), Szapek Gergő - szólógitár (2011 -)
Horváth Koppány - basszusgitár
Bartos Gábor - dob vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i