Apollo 23

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 5407

dalok száma: 2

leírás:

A csapat három énekesből állt össze 2011-ben: Varjó René, Kumich Tamás, Nánássy Tibor. A csapat tagjai, mint önálló énekesek érkeztek az X-Faktor tehetségkutató verseny második szériájába. Mindhárman... bővebben
A csapat három énekesből állt össze 2011-ben: Varjó René, Kumich Tamás, Nánássy Tibor. A csapat tagjai, mint önálló énekesek érkeztek az X-Faktor tehetségkutató verseny második szériájába. Mindhárman zenei alapképzettséggel, tele reményekkel, álmokkal indultak a versenyben. A válogatókon egyenként is hatalmas sikerrel debütáltak, de az igazi áttörést a közös éneklés hozta meg számukra. A mentorok ötlete alapján végül csapatban folytathatták az éneklést, és mint zenekar: Apollo23 néven, először 2011. október 15-én léptek a közönség elé. Tomi kivételével a fiúk számára már nem volt ismeretlen a zenekari formáció: míg René korábban a The Promyss zenekarban, Tibi a Hegylakókban bizonyította eltökéltségét az igényes zene iránt. A csapatra jellemző összhang, énektudás, színpadi megjelenés, kitartás, valamint a rajongók szüntelen szeretete és támogatása mind-mind bizonyítja, hogy méltó várományosai a hazai, illetve remélhetőleg a későbbi nemzetközi zenei sikereknek. vissza

bio:

Nánássy Tibor Magyarországon látta meg a napvilágot 1988. január 21-én. Egy családi felvételen 18 hónapos korában egy teniszütőn gitározott - már ekkor sejtette, hogy mi fogja érdekelni. 7 évet kla... bővebben
Nánássy Tibor

Magyarországon látta meg a napvilágot 1988. január 21-én. Egy családi felvételen 18 hónapos korában egy teniszütőn gitározott - már ekkor sejtette, hogy mi fogja érdekelni. 7 évet klasszikus gitárt és 4 évet énekelni tanult.
Tibinek már korábban is volt egy együttese, a Hegylakók, ahol énekelt és gitározott. Ők 2006-ban alakultak, először csak ének nélkül, majd énekkel is nagy sikereket értek el a fellépéseken különböző helyeken. Tibi énekelt és gitározott a többi tag mellett. És hogy mi jellemzi a zenekart? Fülbemászó dallamok, lírai szövegek, stadionrock-hatások.
2008 február együttese lett a Hegylakók a mymusic.hu oldalon. Harmincezer forintnyi stúdióidő és egy koncertlehetőség volt a nyereményük. Azonban a zenekar mégsem tudott átütő sikert elérni.
Tibi 2011-ben jelentkezett szólóban az X-Faktor második szériájába. A táborban Kumich Tamással és Varjú Renével énekelt, és annyira jó produkció született, hogy a mentorok javaslatára egy csapattá alakultak. Ők az Apollo 23. Együtt folytatták a versenyt, ugyanis bejutottak a legjobb 12 énekes közé az élő adásba és bár negyedikként kiestek, nem tétlenkednek: közös albérletbe költöztek, s építik karrierjüket.

Érdekességek:
Hajszín: szőke (nem vörös!)
Szemszín: kék
Magasság: 182 cm
Csillagjegy: Vízöntő
Hobbi: gitározás, kosárlabda, edzés
Kedvenc szín: kék
Végzettség: jogi asszisztens



Varjú René

1988. október 15-én látta meg a napvilágot Szlovákiában. A Kodály Zoltán Általános Iskolába járt. Mikor 10 éves volt édesanyja beíratta a Joseph Haydn zeneiskolába az általános iskola mellett, de hamar úgy döntött, őt ez nem érdekli, és 8 év után abbahagyta, habár még 4 évig járnia kellett volna. Később nagyon bánta, hogy megszakította zenetanulmányait. Középiskolás tanulmányait az dunaszerdahelyi Egyesített Középiskolában folytatta ekonómia szakon.
Nem tudott ellenálni a zene csábításának, időközben a feketenyéki Csemadok szervezet tagjaként egész estét betöltő produkcióban vett részt, mint énekes és táncos. Rájött, hogy a zene és az éneklés számára minden, ezért szerencsét próbált a Megasztár 4. szériájában, de nem túl sok szerencsével. Későbbi tanulmányait Nitrán folytatta, majd eljutott az angol államvizsgáig is. Lelkiismerete azonban nem hagyta nyugodni, és újra beíratkozott a Joseph Haydn zeneiskolába. Újra megakarta csillogtatni a tehetségét az X-Faktor 2010-es szériájában, de nem járt sikerrel, hiszen a legjobb 1000-ből nem jutott tovább. Itt találkozott Putyera Enikővel, akivel egyébként egy általános iskolába járt, csak másik évfolyamon, és úgy döntöttek, hogy együtt szerencsét próbálnak egy együttes által. Az együttes a The Promyss nevet kapta.
2011-ben újra szerencsét próbált az X-Faktor második szériájában. Ugyan szólóban jelentkezett, de a mentorok csak úgy engedték tovább, ha összeáll azzal a két fiúval, akikkel együtt énekeltek a táborban. Így született meg az Apollo 23 Renével, Nánássy Tiborral és Kumich Tamással. Bejutottak a legjobb 12 énekes közé, és Geszti Péter lett mentorunk. Bár viszonylag korán kiestek, a rajongól mégis nagy érdeklődéssel fogadták őket.

Érdekességek:
Hajszín: barna
Szemszín: kék
Magasság: 183 cm
Csillagjegy: Mérleg
Hobbi: futás, tánc, filmezés
Kedvenc szín: fekete, fehér, kék



Kumich Tamás

1988. július 31-én született Magyarországon. Általános iskolában négy évig tanult zongorázni. Akkoriban nem szerette, de már megbánta, mert most már szeretne jól zongorázni. 13 évesen kezdett el gitározni, amit mindig is szeretett volna, azóta is imádja. 2004 és 2006 között a gimnáziumban szerepelt két musicalben, a Gospelben és a Képzelt riportban. A 2004/2005-ös tanévben beiratkozott a kiskunhalasi zeneiskolába, ahol Hardy-Horváth Máriától tanult énekelni.
2007-ben Észak-Angliába, Sheffieldbe költözött és egy konferencia központban dolgozott mindenesként. Két év után döntött a hazatérés mellett és angliszikát kezdett tanulni a Szegedi Tudományegyetemen.
2011-ben jelentkezett a hazai X-Faktor második szériájába. Eredetileg egyedül, ám a tábor során felajánlották neki, valamint még Nánássy Tibornak és Varjú Renének, hogy csapatként folytathatnák. A fiúk természetesen elfogadták az ajánlatot, így alakult meg az Apollo23. Sajnos igen korán, a negyedik döntő során kiestek, amin sokan megdöbbentek, de a csapat továbbra is együtt maradt.

Érdekességek
Hajszín: barna
Szemszín: kék
Magasság: 178 cm
Csillagjegy: Oroszlán
Hobbi: gitár, evezés
Kedvenc szín: türkiz vissza
zenekar dalai
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i