Long Road

stílus: Rock

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 9055

dalok száma: 4

leírás:

A zenekar 2010 nyarán alakult, Papp Attila és a Long Road néven.

bio:

A 2010 - es nyári próbák után 2010. augusztus 5 – 8-ig egy utcazenei fesztiválon vett részt. Itt a közönségszavazás alapján 3. helyezett lett. Sajnos, belső viták miatt a zenekar szétszéledt. Az erede... bővebben
A 2010 - es nyári próbák után 2010. augusztus 5 – 8-ig egy utcazenei fesztiválon vett részt. Itt a közönségszavazás alapján 3. helyezett lett. Sajnos, belső viták miatt a zenekar szétszéledt. Az eredeti tagok közül Fábi, Doma és Ádám nem akarták veszni hagyni a bandát, így elkezdtek új tagok után kutatni. Hosszas keresés után találták meg a zenekar zongoristáját Gieszer Tomit( Tomi ). Az énekes poszt betöltése… egy elég érdekes keresés volt. Sok énekes jelölt került meghallgatásra, de a sok, énekelni vágyó, ember után toppant be Nachladal Tamás Gábor ( Nahi ).

 A zenekar ebben a felállásban kezdett koncertezni, de a sors úgy hozta, hogy a dobos (Fábi) vonalon változás történt 2011. júniusában. A dobos szerepét Nagymihály Lajos a Europe Tribute jelenlegi dobosa, és a Lovegun ex-dobosa töltötte be. 2011. augusztus 20. -a után Doma, és Ádám döntöttek úgy, hogy másak az elképzeléseik és ezért kiszállnak a zenekarból, de az új tagok felkutatásáig kisegítik a zenekart.

 Rövid idő alatt azonban a csapat megtalálta a basszusgitár - vokál posztra a legmegfelelőbb embert: Vállai Krisztánt. A gitáros poszt betöltése sem váratott magára sokáig, több meghallgatás után, találtak rá Gábeli Lászlóra.



 Végre teljes lett a csapat!

 Az idő azonban sürgetett... A gyors felkészülés után pedig beindult az új felállású Long Road. vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i