Trékozlók

stílus: Hip-Hop

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1348

dalok száma: 3

bio:

Szilka : 2011 tavaszán kezdtem el komolyabban rappelni, de már évek óta írogattam a szövegeket,és arról álmodtam, hogy majd egyszer magamat hallhatom vissza az füllhallgatómból. Majd összefutott... bővebben
Szilka : 2011 tavaszán kezdtem el komolyabban rappelni, de már évek óta írogattam a szövegeket,és arról álmodtam, hogy majd egyszer magamat hallhatom vissza az füllhallgatómból.
Majd összefutottam egy este BéDé-vel és Berbá-val... Mindkettejüket ismertem már korábbról,jó haverok voltunk... Berbával gondoltunk egyet,és mint két amatőr összeálltunk,mint Trékozlók! Később találkoztunk Tylerrel...és itt megváltozott pár dolog. Megalakult a Közömbös Érzés Berbá-val és Tyler-rel,de mindig ott voltam a háttérbe,mint 3. tag. Pár feat. után úgy döntöttünk,hogy ezentúl a Közömbös Érzés 3 fős lesz. Bekerültem a bandába hivatalosan is.
Sajnos,ősszel szétvált a banda,de ugyan úgy barátok maradtunk és zenélgetünk együtt,de valamelyest külön utakon. Egyszer megálmodtam valamit,amit eldöntöttem, hogy véghez fogok vinni,és egy olyan úton vagyok, olyan emberekkel,ahol és akikkel úgy érzem,hogy sikerülni is fog... Hallani fogsz még rólam! Berba : Az igazi kezdet 2011-ben alakult, az érzés a műfaj iránt kb. 7 éve, a cél csak a folyamatos fejlődés, soha nem lesz elég jó, soha nem mondhatom hogy elértem amit akartam, mindig előttem fog járni egy lépéssel ez az álom! 2011 nyarán Tylerral megalapítottuk a Közömbös Érzés nevű formációt melynek később Szilka is a tagja lett, de hamar véget is ért a csapat munkássága. Közben megalakult a Berba-Szilka formáció: Trékozlók néven, erről majd később fogtok hallani :) vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i