No Seatbeltz

stílus: Elektronikus

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 6965

dalok száma: 1

leírás:

A No SeatbeltZ egy elektronikus rock zenét játszó fiatal budapesti együttes.

bio:

A NO SEATBELTZ egy idestova két éve működő zenekar. Igaz nem ezen a néven indult a formáció és tagok is megváltoztak. 2009 decemberben megcsinálták a fiúk az első fellépésüket, feldolgozásokkal és egy... bővebben
A NO SEATBELTZ egy idestova két éve működő zenekar. Igaz nem ezen a néven indult a formáció és tagok is megváltoztak. 2009 decemberben megcsinálták a fiúk az első fellépésüket, feldolgozásokkal és egyetlen saját instrumentális dallal. Ebben az időben a kezdő zenekarok között kultikus pesti helyeket járták végig, fellépéseikkel. Bele-bele kóstolgattak a stílusokba, de igazán semmi sem volt akikre hasonlítani akartak. A különféle zenéket hallgató brigád, igazán akkor forrt egységgé, amikor megérkezett a hatodik, utolsó tag a zenekarba. 2011es nyár elején a Sometimes című nótájukhoz videóklippet forgattak miután indult az igazi turné. Megjárták Csehországot (Rock for people), az újpesti városnapokat, illetve bizonyíthattak közép Európa egyik legnagyobb zenei fesztiválján is, a Sziget-en. A srácok mozgalmas nyarukat, a szeptember 11-én, a belvárosi Gödör Klubban megrendezett Magyar Dal Napján, búcsúztatták. 2012-ben újra belevetették magukat a klub, nyáron pedig a fesztiválszezonba.


Forrás: a zenekar vissza
zenekar dalai
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i