Radiowaves

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 5883

dalok száma: 0

leírás:

Zenekarunk története 2010 áprilisában kezdődött.

bio:

Tibi és Márk ugyanazon középsuliba járva ismerkedtek meg. Tibi akkortájt feloszló együttese után is szerette volna folytatni a zenélést. Márkot gitártokkal a hátán látta és remélte emberére akad... bővebben
Tibi és Márk ugyanazon középsuliba járva ismerkedtek meg. Tibi akkortájt feloszló együttese után is szerette volna folytatni a zenélést. Márkot gitártokkal a hátán látta és remélte emberére akad, így lett. Közös megegyezéssel Márk további zenekartagok, Tibi próbaterem után nézett. A kezdeti felállás Horváth Laci(dob) és Farsang Zsófi (basszusgitár) közreműködésével alakult meg. A klasszikus punk-rock vonalon elindulva néhány feldolgozás illetve saját dalok is szerepeltek a repertoárban. Két koncert után Zsófi kilépett a zenekarból. Szeptemberben helyére Németh Dávid érkezett Tibi előző bandájából. Új dalokkal, feldolgozásokkal felvettük a RADIOWAVES nevet és több fellépés is kilátásban volt ősszel melyeket úgy érezzük sikeresen zártunk. A punk-rock vonalat kissé elhagyva új stílusokat is kipróbáltunk: alter-rock, alter-metál, egy kis stoner. Habár zenei ízlésünk a nagybetűs ROCK N’ROLL-on belül is eltérő, igyekszünk olyan zenét szerezni, amely egymásnak is, de főleg nektek tetszik.


Forrás: Hivatalos oldal
vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i