Magic Cats

napi megtekintések: 3

megtekintések száma: 5907

dalok száma: 0

leírás:

A Magic Cats Rockabilly Trio 2008 februárjában alakult Pápán.

bio:

3 év alatt eljutottak arra a szintre, hogy játszottak az EFOTT-on,Művészetek Völgyében, BME napokon, I. Budavári Sörfesztiválon, Lakeside Rock n Roll weekend-en, Morrison's-ban, Gödörben és bejárták... bővebben
3 év alatt eljutottak arra a szintre, hogy játszottak az EFOTT-on,Művészetek Völgyében, BME napokon, I. Budavári Sörfesztiválon, Lakeside Rock n Roll weekend-en, Morrison's-ban, Gödörben és bejárták már az egész országot. A színpadi show, a sajátos stílus, a dalok és a hangulat amit varázsolnak koncertjükön mindenkit arra ösztönöz, hogy "meg kell őrülni"! 2011-ben elnyerték az Év felsőoktatási zenekara címet amely lehetővé teszi egy önálló lemez készítését, amit várhatóan november közepén kézzelfogható lesz! Összegezve a tagok életkorukat tekintve az ország legfiatalabb zenekara a Magic Cats Rockabilly Trio, de elszántságukat nézve, ők lehetnek az ország leghosszabb ideig működő zenekara, mert a banda jövőbeni 10 éves szülinapján a három zenész még nem fogja elérni a 30. életévet! Wild, Faster, Stronger!

Forrás: internet

vissza
KONCERTAJÁNLÓ
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i