ZUP

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 4761

dalok száma: 19

leírás:

A Z.U.P. (korábban Záhony Unplugged Project) egy sok stílusba belekóstoló zenekar, mely 2007-ben alakult az ország észak-keleti csücskében, Záhonyban.

bio:

Repertoárjukon a legváltozatosabb zenei stílusok remekei kerülnek újraértelmezésre. Legyen az pop, rap vagy rock, itt minden új köntöst kap. Így a népszerű átdolgozások mellett, olykor meglepő dalla... bővebben
Repertoárjukon a legváltozatosabb zenei stílusok remekei kerülnek újraértelmezésre. Legyen az pop, rap vagy rock, itt minden új köntöst kap. Így a népszerű átdolgozások mellett, olykor meglepő dallamvilágú csemegékkel is találkozhatunk.
Feltett szándékuk, hogy a jövőben is egyre érdekesebb és ritkán előadott dalokat formáljanak át nem mindennapi hangszereléssel. Ebben olyan hangszerek is a segítségükre vannak, mint a kevésbé ismert, de annál üdébb hangzást adó ukulele, balalajka, vagy melodica is. A több mint 3 év alatt évi 60-70 koncertet adva ország számos pontján megfordult a zenekar (pl. Millenáris, Petőfi Csarnok, Siófok - MTV Icon...), s 2009-ben már a legtöbb nagy nyári fesztiválon (Azfeszt, Campus, Hegyalja, Balaton Music Wave stb.) is részesülhetett a közönség egy kis emlékezetes "akusztikus zúzdában". Klubszezonban országszerte húzzák a talpalávalót olyan előadók műveit átalakítva mint Lady Gaga, Stone Sour, Gorillaz, a Sugbabes, vagy épp a Korn...
vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i